Episerver Update, 4 oktober 2012!

Episerver Update er et event for vores kunder og partnere som handler om at blive inspireret og få indblik i fremtidens online muligheder med Episerver!

Where

Schæffergaarden
Jægersborg allé 166,
2820 Gentofte
Denmark

Vi vil i fællesskab med vores partnere, give jer indsigt i hvordan I får det optimale ud af jeres Episerver løsning, vi vil inspirere jer til hvordan I kan bruge produkter og add-ons til at gøre jeres hverdag nemmere, vi vil præsentere nogle spændende kundecases, vi vil præsentere jer for forskellige tilgange til digitale strategier, vi vil give jer et preview på den nye Episerver 7... og meget meget mere..

Målgruppe:
Uanset om der er tale om at øge konverteringsrater, optimere SEO, komme i gang med e-commerce, udvikle hurtigere, skabe en digital strategi, bruge de sociale medier, få jeres indhold ud på mobile enheder, få et samlet overblik over mulighederne med jeres platform, eller høre om andre kunders erfaringer med deres online aktiviteter, vil det give mening at deltage på Episerver Update 2012.

Hvem deltager:
Marketing, kommunikation, salg, web/online, udvikling, webmastere/redaktører fra større virksomheder, der repræsenterer et bredt udsnit af det danske erhvervsliv, og mange af de førende mediebureauer, webbureauer, digitale bureauer og reklamebureauer i Danmark.

Vi slutter dagen af med en god middag på restauranten på Schæffergården.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og alle kunder og partnere er mere end velkomne til at tilmelde sig.

Dagen er delt op i to spor:

´"Kommunikation"; et kommunikationsspor der henvender sig til marketing, kommunikation, salg og web/online.

"Tech"; et teknisk spor der henvender sig til udviklere og teknisk interesserede. Se agendaer for de to spor herunder:

NB: Det er muligt at bestille overnatning på Schæffergården.Ved at oplyse at I er gæster hos Episerver, vil prisen for overnatning inkl. morgenbuffet være: 995,00

Sidste tilmeldingfrist er Torsdag den 27. september