Developer Meet-up

Developer Meet-up - Passion for technology

Where

Capgemini Sogeti Danmark A/S
Delta Park 40
2665 Vallensbæk Strand
Denmark

Hos Capgemini Sogeti er teknologien i højsædet. De har et hus fuld af teknologi-nørder og en af de teknologier de elsker, er Episerver. Derfor inviteres du til at deltage i Developer Meetup, som vi holder sammen med Capgemini Sogeti Danmark.

Arrangementet har til formål at styrke udviklermiljøet omkring Episerver, og sprede Episerver viden i miljøet. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Så find dit nørd-udstyr frem (hvide sokker i sandaler, T-shirts – hvad der nu gør dig glad) og mød op til en aften med Episerver teknologi, pizza og sodavand (Coke, Zero, Red Bull – hvad dit yndlingsbrændstof end måtte være) 

Programmet for aftenen:

 • Display Channels – Multiple rendering v/ Per Önnemyr
  Få en introduktion til Display channel featuren i Episerver.
  Hvordan kan du bruge denne feature til din fordel som udvikler, så sider tilpasses individuel rendering og du på samme tid gør dig til redaktørens helt.
 • Episerver Perfomance – Tales from the trenches v/ Per Önnemyr
  Fortællinger fra skyttegravene på Episerver-ydeevne. Brug New Relic APM og bedste praksis til at overvåge performance og soliditet i din Episerver applikation og optimer performance.

 • Højt at flyve – med Qjet v/ Allan Thræn
  En deep-dive session hvor vi kigger på Qjet – et nyt demo site der viser spændende måder at løse rigtig mange avancerede scenarier på – bl.a. intelligent personalisering, mobil sites, multi-rendering, geo-awareness, booking engines – og big data navigation. Sitet er lavet i MVC og får flere af produkter og Add-ons i 7.5 produkt suiten til at virke sammen med simulerede backend systemer – altsammen i en case der lader som om det er et nyt kæmpe flyselskab – med alt hvad der dertil hører.

Per Önnemyr er frontend Episerver udvikler ved Capgemini Sverige og han har arbejdet med Episerver siden 2011 og med webudvikling siden 2005. Pers fokusområder er responsiv og mobil web og han har en særlig interesse for web performance og data drevet udvikling.

 

 

Allan Thræn is a software developer & architect turned Product Manager. Allan is interested in how we can change technology so it adapts to people, rather than having them adapt to it. Allan is passionate about new technologies, user experience, prototyping, artificial intelligence, information management and web content management. Allan loves to talk to customers, discuss architecture with developers and write technical blogs, code samples and doing product evangelism.