ERFA gruppe 3. dec. 2014 i Aarhus

Kom og bliv inspireret og tag dine kolleger med!

Where

Scandic Aarhus City
Østergade 8-10
8000 Aarhus
Denmark

Kære kunder,

Vi afholder årets sidste ERFA grupper inden vi starter op igen i 2015. Vi er rigtig glade for at så mange kunder vælger at støtte op om disse arrangementer og glæder os over at der hele tiden kommer nye til.

ERFA-grupperne er for dig som er Episerver kunde. Alle er velkomne uanset om man sidder med web, marketing, IT, kommunikation, forretningsudvikling m.m. Der er noget at hente for alle dele af organisationen!

Det kan du og dine kollegaer få ud af at deltage på ERFA-møderne:

 • Inspiration og viden fra den digitale verden
 • Kunde cases 
 • Sparring med os og ikke mindst andre kunder
 • Tips & tricks til hvordan du kan optimere din Episerver løsning og gøre din hverdag nemmere
 • Blive opdateret på hvad Episerver kan gøre for dig
 • Ærlig og åben dialog

Husk at vi altid søger kunder der har lyst til at præsentere deres løsning på vores ERFA grupper, så tag fat i [email protected] hvis I er interesserede:)

Program for dagen:
 

 • Velkommen v/Jakob Bartholdy, Partner Manager hos Episerver Danmark

 • Hvad kan Episerver gøre for dig? - Søgning og drift af dit website
  v/Jakob Bartholdy, Episerver Danmark
  Episerver er mere end en Digital Marketing og Commerce platform. Vi har flere produkter og ydelser som I med fordel kan benytte jer af, og da vi har fået flere forespørgsler vil vi fortælle kort om mulighederne. Vidste du f.eks. at Episerver kan drifte/hoste jeres løsninger? Vi drifter i dag mere end 3000 Episerver løsninger på verdensplan, og det er udelukkende Episerver personale der sikrer driften!
  - Managed Service
  - Sikker og stabil drift af Episerver
  - Episerver Find
  - Hurtig, skalérbar og fleksibel søgning

 • Danbolig oplæg v/Kian Zanno Ejlertsen, Danbolig
  Danbolig vandt website of the year ved dette års Episerver Update den 4.oktober og følgende var begrundelsen for at valget netop faldt på dem:

  Med mere end 10 000 boligpræsentationer, 1 million besøgende om måneden og mere end 600 millioner billeder om året er det en kompleks løsning. Med integrationer til mæglersystem og andre forretningssystemer har de skabt datagrundlaget for en tidssvarende løsning, der sætter nye standarder i branchen. Danbolig har valgt at gøre livet nemmere for deres kunder ved at præsentere branchens første responsive website – de har også valgt at præsentere brugerne for en semantisk fritekstsøgning der gør det nemmere for brugeren at finde den rigtige bolig. Med det enkle og rene design har de skabt en brugeroplevelse ud over det sædvanlige.

 • "Episerver FIND" v/Allan Thræn, Episerver
  Med Episerver FIND har vi introduceret en hel ny måde at præsentere produkter og indhold på.
  Nu behøver du ikke længere manuelt at skabe landing pages, campaign listings eller genveje til indhold. Ved hjælp af "state-of-the-art" søgning og navigations teknologi, guider Episerver FIND besøgende fra Google og hele vejen frem til den faktiske konversion - og giver dig stor indsigt i hvordan dine besøgende agerer på dit site samt hvordan de konverterer.

 • "TIPS & TRICK med Knudsen" v/Michael Knudsen, Episerver
     
  - Hvad er nyt i Episerver CMS 7.(5)
  - Hvad kommer der af nyt i CMS 7.(5)
  - Hvordan bør/kan man anvende blocks i CMS 7.5
  - Smugkik på Episerver Find
  - En snak om hvilke responsive funktioner findes i Episerver
  - Små tips og tricks til Episerver CMS 7.(5)
  - Q&A

  NB: Som altid er I meget velkomne til på forhånd at sende spørgsmål I måtte ønske besvaret. Disse vil blive besvaret på dagen.


Vi har et begrænset antal pladser, så først-til-mølle princippet er gældende.