Go Digital or Die!

På dagen vil vi stille skarpt på, hvorfor danske virksomheder skal have fokus på den digitale strategi, og hvordan man får igangsat eller videreudviklet de initiativer, som er afgørende for at overleve i den digitale verden anno 2015 og de kommende år.

Where

Carlsberg Museum & Business Center
Valby langgade 1,
1799 København V.

Uanset hvilke markeder I befinder jer på, B2B, B2C eller begge, er din kunde både forkælet og utålmodig. Der skal kunne købes og stilles spørgsmål via alle medier og det rigtige svar skal komme promte. Hvis app'en ikke virker, websitet er for langsomt eller jeg som kunde ikke bliver genkendt, anerkendt og behandlet individuelt, så finder jeg en anden butik.

I vil få input fra Dansk Industri, danske og udenlandske eksperter vil løfte sløret for den digitale fremtid og give eksempler på trends fra udlandet. I vil få konkrete eksempler fra en dansk virksomhed der har succes med deres digitale strategi og få både inspiration og værktøjer til at få succes i den digitale verden.

Du vil som deltager bl.a. blive præsenteret for en spændende case fra Milestone Systems - en af de virksomheder, som indså at en digital strategi er en absolut nødvendighed.

Tilmeld dig og læs meget mere om dagen her

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Med venlig hilsen
Dansk Industri, Salesforce, Episerver og Capgemini Sogeti